Sijoitetut lapset – teemaryhmä

VIP-verkoston työ etenee mallikkaasti tavoitteita kohti suunnitelmien mukaan. Eilen käynnistyi Sijoitetut lapset – teemaryhmän toiminta järjestäytymiskokouksella innostuneissa tunnelmissa Helsingissä.

Monialaisen asiantuntijatiimin muodostavat
tutkimusprofessori Tarja Heino (THL),
lastensuojelun sosiaalityöntekijä Laura Nyyssönen (Kuopio), ohjaava opettaja Sari Granroth-Nalkki (Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri),
johtava … Lue lisää

Koulua käymättömien teemaryhmän kokoontumisajojen 27.3.2019 materiaalit

Koulua käymättömyyteen ja koulupoissaoloihin paneuduttiin VIP-verkoston teemaryhmän kokoontumisajoissa Paasitornissa. Livetilaisuuteen paikan päälle oli ilmoittautunut 150 osallistujaa. Etäyhteydellä oli mukana vähintään pari sataa osallistujaa.

Päivän kattaus oli monipuolinen; tarjolla oli sekä ulkomaista että kotimaista antia. Kouluttajien diaesitykset nyt saatavilla!

Tästä on … Lue lisää

TUVET-täydennyskoulutus, kevät 2019: Lapsen osallisuus ja oikeudet moniammatillisessa yhteistyössä

TUVET-hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama opettajankoulutuksen kehittämishanke, jonka toimintakausi on 2019-2021. Hanke järjestää vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa työskenteleville toimijoille maksutonta täydennyskoulutusta koko toimintakauden ajan.

Keväällä 2019 täydennyskoulutusta järjestetään viidellä eri paikkakunnalla: Turussa (3.4.), Oulussa (5.4.), Joensuussa … Lue lisää